Для чого в сумішах Kabrita використовується сироватка козячого молока?
Білки молока бувають двох видів - казеїнові та сироваткові. Різні види молока мають різне співвідношення казеїну та сироватки, проте сумарно вони завжди становлять 100%.
Грудне молоко на 60% складається із сироватки і на 40% – із казеїнів. Молоко тварин зовсім інше. Воно на 80% складається з казеїну та на 20% - із сироватки.
Додавання сироваткових білків доводить співвідношення казеїнів та сироваткових білків у суміші Kabrita до рівня грудного молока. Саме завдяки цій перевагі у деяких країнах використання сироваткового білка у молочних сумішах для дітей є обов'язковим.
Таким чином, додавання сироваткових білків забезпечує найважливіші переваги та переваги молочної суміші Kabrita:
УВАГА: Інформація про зміст та % співвідношення сироваткових та казеїнових білків обов'язково вказана у таблиці поживної цінності на етикетці банки.
Грудне молоко на 60% складається із сироватки і на 40% – із казеїнів. Молоко тварин зовсім інше. Воно на 80% складається з казеїну та на 20% - із сироватки.
Додавання сироваткових білків доводить співвідношення казеїнів та сироваткових білків у суміші Kabrita до рівня грудного молока. Саме завдяки цій перевагі у деяких країнах використання сироваткового білка у молочних сумішах для дітей є обов'язковим.
Таким чином, додавання сироваткових білків забезпечує найважливіші переваги та переваги молочної суміші Kabrita:
- Співвідношення казеїнів і сироваткових білків подібно до білкового профілю грудного молока.
- У суміші переважають легко засвоювані сироваткові білки.
- Незамінні амінокислоти доступні без збільшення білкової складової
- Відсутня необхідність додавання ненатуральних амінокислот для того, щоб продукт відповідав нормам, що висуваються до молочних сумішей.
- У сумішах відсутній білок коров'ячого молока
УВАГА: Інформація про зміст та % співвідношення сироваткових та казеїнових білків обов'язково вказана у таблиці поживної цінності на етикетці банки.

Підпишіться та отримуйте корисну інформацію зручним способом